Főoldal


Reggel/Este

Omlettes baguette

1db nagy vagy 2db kis baguette
3-4db tojás (mérettől függően)
Sonka
Sajt


Bors


  • time
  • gluten
  • lactose
  • egg
  • meat
  • fish
  • vegetable

Ha kicsit szeretnénk feldobni a klasszikus omlettet, ez egy tökéletes módja. A baguette tetejét óvatosan kivágjuk. A felső részre nem lesz szükség, de a sütésnél mellé tehetjük!

A tojásokat beleütjük egy tányérba, megsózzuk és borsozzuk, majd felverjük.

A sajtot lereszeljük, sonkát felvágjuk, majd összekeverjük a tojással.

Az egészet beleöntjük a baguette-be és a maradék sajtot a tetejére szórjuk.

Sütőben közepes hőfokon (kb 150°C) 10-20perc alatt (sütőfüggö) készre sütjük. Fontos a közepes láng, hogy a közepe se maradjon nyers.