
Apu pro
Csicseriborsó saláta
1db Vörösbab konzerv
1db Csicseriborsó kozzerv
Fél kígyó uborka
50ml Fehér borecet, vagy fehér balzsam ecet vagy rizsecet
Sö, őrölt fehérbors
Friss petrezselyem és koriander
4-5 db koktél paradicsom vagy 2 normál
A konzerveket kibontjuk, egy szűrő segítségével a levét leöntjük kicsit hideg vízzel leöblítjük és egy keverőtálba tesszük. Az uborkát megmossuk és körömnyi kockára vágjuk. a koktél paradicsomot 4-be. (a nagyobb paradicsomokat kockára) vágjuk.
A hozzávalókat egy tálban összekeverjük az ecettel, sóval, csipet borssal, és az apróra vágott zöld fűszerekkel.
Kb 1 dl oliva, vagy más aromás magolajat öntünk rá (tökmag, szezámmag, mogyoróolaj, stb)
Köretnek vagy önálló salátának is megfelel.