Főoldal


Egy edényes

Csirkés rizstészta, zöldségekkel

Csirkemell
Rizstészta
Répa
Újhagyma
Gomba
Kínaikel


  • time
  • gluten
  • lactose
  • egg
  • meat
  • fish
  • vegetable

A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk és kevés olajon aranybarnára sütjük.

Kiszedjük, majd ugyanabba a serpenyőbe tesszük a zöldségeket.

Előszőr a répát, majd néhány perc után a gombát, újhagymát és újabb pár perc sütés után a kínaikelt.

Mikor a kel megfonnyadt a sütéstől, visszatesszük a csirkét az edénybe, majd felöntjük 2-3dl vízzel, és beletörjük a rizstésztát.

Hozzáadunk 1-2 evőkanál szójaszószt, majd addig keverjük amíg a tészta teljesen puha lesz és a levét elforrja.